وقتي خريد خاويار را انجام مي دهيد ، اين محصول عمر مفيد زيادي نخواهد داشت . از وقتي که آن را باز مي کنيد حداکثر فقط بين سه تا چهار روز وقت داريد که آن را صرف کنيد . در غير اين صورت اين محصول تازگي خود را از دست داده و فاسد مي شود . دماي ايده آل براي ذخيره خاويار حدود سي درجه ي فارنهايت است .


براي مثال اگر يخچال ما دمايش براي سي و سه درجه فارنهايت تنظيم شده است پس بايد پس از خريد خاويار ، آن را در سرد ترين قسمت ممکن قرار دهيم . بنابراين ما بايد در خريد خاويار هوشيار باشيم . بايد به همان اندازه اي که نياز داريم خريد کنيم تا از خراب شدن مقدار اضافه آن جلوگيري کنيم .


بعضي از متخصصان پيشنهاد مي کنند که قوطي هاي باز شده را در نگهدارنده هاي پلاستيکي نگهداري کنيد تا از شانس اکسيد شدن آن بکاهيد . پيشنهاد ما اين است به همان مقداري که مي خواهيد در يک روز مصرف کنيد ، خريد خاويار را انجام دهيد . در نتيجه در مورد تهيه کردن ظروف پلاستيکي براي نگهداري از خاويار نيز نگراني نخواهيد داشت .


خاويار را هيچ گاه فريز نکنيد . به جز مواقعي که در خريد خاويار از گونه هاي ماهي سفيد با کيفيت و خاويار سالمون استفاده کرديد . اين دو مورد خيلي خوب فريز مي شوند ولي گونه هاي ديگر به هيچ وجه اين گونه نيستند .


منبع : https://talagene.com/products/buy-caviar/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ᴇᴜᴘʜᴏʀɪᴀ کارواش بخار چیست؟ writings that will never be printed وبلاگ سجاد نجفی دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم بازرگانی یواشکی های خانوم و آقای میمـ مگلاگ