در قسمت هاي قبل چندين مرحله از روند خريد خاويار را بيان کرديم .
چون مي خواهيم آخرين قسمت را براي شما عزيزان مطرح کنيم خلاصه اي از قسمت اول را ذکر مي کنيم .
در قسمت اول سه نکته بسيار مهم داشتيم :
اگر مي خواهيد خاويار با کيفيتي را ميل کنيد حتما بودجه مناسبي براي آن در نظر بگيريد .
قيمت خريد خاويار در ازاي سي گرم از آن حداقل بين شصت و پنج تا هشتاد و پنج دلار نيست .
همان طور که گفتيم اگر بخواهيم صادقانه نظر بدهيم رستوران ها عمل خاصي براي ارائه خاويار انجام نمي دهند .
قرار نيست هزينه بالايي که براي خريد خاويار مي کنيد ، خاويار بهتري را در به شما ارائه کند .
بهترين دما براي ذخيره خاويار در دما هاي پايين است .
اما اين دما بهترين دما براي لذت بردن از خوراک خوش مزه نيست .
منجمد کردن پس از خريد خاويار طعم آن را از بين مي برد .
پس اگر رستوران ها آن را روي يخ سرو مي کنند ، آن ها را کنار بزنيد .
وقتي که روغن را ديديد و شروع به گرم شدن کرد متوجه مي شويد که چه طعم بهتري دارد .
اگر مي خواهيد اين روند را تسريع بخشيد ، آن را روي يک گرم کننده قرار دهيد .
اگر داريد در خانه خاويار را ميل مي کنيد قبل از سرو کردن آن را ده دقيقه بيرون از يخچال قرار دهيد .
اين زمان مي تواند براي بازگشت طعم اوليه مناسب باشد .
آيا شما سس کوکتل را کاملا روي صدف پخش مي کنيد ؟
احتمالا جواب شما منفي است .
پس احتمالا حداقل در اول کار چيز اضافه اي را به صورت کامل روي خاويار خود پخش نخواهيد کرد .
قبل از اين که بخواهيد چيز هاي متفاوت را با هم ترکيب کنيد نياز داريد تا متوجه شويد :
نرمي و ميزه اين تخم ها پس از خريد خاويار به تنهايي چه طعمي دارد .
پس اگر آشپزي وعده ترکيبي براي خاويار پيشنهاد داد که :
مقداري خاويار روي کمي سيب زميني و آجيل براي شما سرو مي شود و آن را بايد يک لقمه کنيد
اين پيشنهاد را رد کنيد و هر کدام از آن ها را جدا ميل کنيد .
با اين کار شما مي توانيد پس از خريد خاويار از وعده غذايي خود لذت ببريد .
از اين موارد که بگذريم هر طور که دوست داريد رفتار کنيد .
وقتي براي چيزي اين همه هزينه مي کنيد بايد هر طور که دوست داريد و از آن لذت مي بريد ، آن را ميل کنيد .
وسيله اي را براي گرم کردن خاويار در نظر داشته باشيد .
منبع : https://talagene.com/articles/caviar-buying-guide-part-five/
درباره این سایت